Ügyfeleink  
 

 

Allison Transmission. Az Allison rendelkezik a teljes nyomatékon működő automata sebességváltók legszélesebb és legmodernebb választékával közúti járművek és terepes alkalmazások számára. A sebességváltóink megbízhatóak, egyszerű a használatuk, tartósak, és az Ön tevékenységének speciális követelményeihez igazíthatók.

Az 1915-ben alapított, Allison 80 országban van jelen és több mint 1500 független kereskedelmi és forgalmazó helyszínnel is rendelkezik. A cég nemzetközi központja Indianapolisban található, míg az európai központ Sliedrechtben (Hollandia) működik. Gyárak találhatók Indianapolisban és Baltimore-ban (USA), Szentgotthárdon (Magyarország), valamint Chennayban (India).

Az Allison sebességváltókat több mint 200 járműgyár kínálja világszerte és több felhasználó illetve flotta-manager bízik bennük, mint bármely más haszongépjárművekhez készülő automata sebességváltó márkában.

Az Allison a piac több területén is működik, többek között a hulladékszállítás, tűzoltóság, építőipar, áruelosztás, busz, katonai és egyéb járművek esetében.

Alarcón & Harris az Allison spanyol székhelyű PR ügynöksége, mely nemzetközi irodákkal működik Olaszországban és Magyarországon is.

Allison Transmission Hungary Ltd.
H-1054 Budapest,
Kálmán Imre utca 1.

Tel: +36 1 475 1356
Fax: +36 1 475 1466
E-mail:zsolt.fodor@allisontransmission.hu
Web:www.allisontransmission.com